Stavby století ve Středočeském kraji 1918-2018

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Czumalo, Vladimír, 1954- (Author)
Other Authors: Frýbová, Josefína (Author)
Hermanová, Hana, 1968- (Author)
Horák Goryczka, Kateřina, 1983- (Author)
Koukalová, Šárka, 1975- (Author)
Kratochvíl, Petr, 1950- (Author)
Líbal, Patrik, 1969- (Author)
Lukeš, Zdeněk, 1954- (Author)
Nováková, Soňa (Author)
Novotná, Eva, 1979- (Author)
Pavlíček, Tomáš (Author)
Potůček, Jakub, 1975- (Author)
Ragulová, Zuzana, 1987- (Author)
Stempel, Jan, 1959- (Author)
Šenk, Filip, 1981- (Author)
Švácha, Rostislav, 1952- (Author)
Václavík, Lukáš (Author)
Vaníček, Michal (Author)
Vorlík, Petr, 1973- (Author)
Widžová, Petra, 1991- (Author)
Šlapeta, Vladimír, 1947- (Editor)
Podrazil, Jiří, 1962- (Photographer)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Foibos Books s.r.o., 2018
Series:Slavné stavby
Genre/form:přehledy
fotografické publikace
ISBN:978-80-88258-10-0
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Status Sublibrary Description Location LCC Callnumber Old Callnumber
Open stacks; for loanChecked out until: 24.07.2020  Recall This NTK collection New books 4th floor NA1032 .S77 C98 2018 A 54440