Rovnováha kapalina - pára v soustavách s velmi rozdílnou těkavostí složek kandidátská disertační práce

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Aim, Karel (Dissertant)
Other Authors: Hála, Eduard, 1919-1989 (Thesis advisor) 
Format: Manuscript
Language:Czech
Published: 1977
Genre/form:kandidátské disertace
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 00911ntm a2200229 a 4500
001 001868221
003 CZ PrSTK
005 20181113143521.0
008 860702s1977 xr a f m 000 0 cze d
040 |a ABA013  |b cze 
080 |a 541.123.2(043) 
100 1 |a Aim, Karel  |4 dis 
245 1 0 |a Rovnováha kapalina - pára v soustavách s velmi rozdílnou těkavostí složek  |h [rukopis] :  |b kandidátská disertační práce /  |c Karel Aim ; školitel Eduard Hála 
260 |c 1977 
300 |a iv, 68 l., 38 l. tb., obr. a grafů :  |b il. +  |e 1 příloha 
500 |a Kand. dis.: Praha, ČSAV, Ústav teoretických základů chemické techniky 
504 |a Obsahuje bibliografii 
655 7 |a kandidátské disertace  |7 fd186736  |2 czenas 
700 1 |a Hála, Eduard,  |d 1919-1989  |7 jk01033172  |4 ths 
910 |a ABA013  |b II 280474 
996 |a STK  |b 2660761941  |c 4253/80  |d 19800415  |f 50.00  |g II 280474  |l Sklad  |s 1 příl.  |t 11 
997 |a SL