Nestabilní jevy v soustavách s tenkými dielektrickými vrstvami kandidátská disertační práce

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Schröfel, Josef (Dissertant)
Format: Manuscript
Language:Czech
Published: 1970
Genre/form:kandidátské disertace
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 00662ntm a2200205 a 4500
001 001866157
003 CZ PrSTK
005 20180712152751.0
008 180712s1970 xr a f|m |000|0|cze d
040 |a ABA013  |b cze 
080 |a 621.3.049.77(043) 
080 |a 537.226(043) 
100 1 |a Schröfel, Josef  |4 dis 
245 1 0 |a Nestabilní jevy v soustavách s tenkými dielektrickými vrstvami  |h [rukopis] :  |b kandidátská disertační práce /  |c Josef Schröfel 
260 |c 1970 
300 |a 233 l. :  |b il. 
500 |a Kand. dis.: Praha, VÚ A.S. Popova 
504 |a Obsahuje bibliografii 
655 7 |a kandidátské disertace  |7 fd186736  |2 czenas 
910 |a ABA013  |b II 270215