Proměny zámeckého areálu v Jaroměřicích nad Rokytnou : kritický katalog výstavy

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Fidler, Petr, 1946- (Autor)
Další autoři: Křesadlová, Lenka, 1976- (Autor)
Perutková, Jana, 1968- (Autor)
Ruhe, Lilian, 1962- (Autor)
Spáčilová, Jana, 1974- (Autor)
Valeš, Tomáš, 1984- (Autor)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: České Budějovice : Národní památkový ústav, územní odborné pracoviště v Českých Budějovicích, 2017
Žánr/forma:kolektivní monografie
katalogy výstav
ISBN:978-80-87890-24-0
978-80-87890-24-4
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC Signatura Stará Signatura
Volný výběr, k vypůjčení Fond NTK 6.NP, regál 6A/027 DB2500 .J37 F53 2017 A 53895