Slavné stavby Českých Budějovic

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kovář, Daniel, 1975- (Author, Editor)
Other Authors: Augustin, Martin, 1972- (Author)
Erbanová, Eva, 1976- (Author)
Lavička, Roman, 1974- (Author)
Müller, Jan, 1952- (Author)
Šilhan, Milan, 1976- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: [Praha] : Foibos Books, s.r.o., 2016
Genre/form:přehledy
obrazové publikace
ISBN:978-80-87073-84-1
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 02016cam a2200529 i 4500
001 001861662
003 CZ PrSTK
005 20171214131610.0
007 ta
008 160122t20162016xr acehe 001 0 cze d
015 |a cnb002773921 
020 |a 978-80-87073-84-1  |q (vázáno) 
035 |a (OCoLC)944219150 
040 |a ABA001  |b cze  |d ABA013  |e rda 
043 |a e-xr---  |b e-xr-jc  |2 czenas 
045 |a q-y- 
050 4 |a DB2650.C463  |b K68 2016 
072 7 |a 72  |x Architektura  |2 Konspekt  |9 21 
080 |a 72(437.319)(048.8)(084.11)  |2 MRF 
080 |a 721(437.319)(048.8)(084.11)  |2 MRF 
080 |a 904:72(437.319)(048.8)(084.11)  |2 MRF 
080 |a 719:72(437.319)(048.8)(084.11)  |2 MRF 
100 1 |a Kovář, Daniel,  |d 1975-  |7 jn99240000514  |4 aut  |4 edt 
245 1 0 |a Slavné stavby Českých Budějovic /  |c Daniel Kovář (ed.), Martin Augustin, Eva Erbanová, Roman Lavička, Jan Müller, Milan Šilhan 
250 |a 1. vydání v českém jazyce 
264 1 |a [Praha] :  |b Foibos Books, s.r.o.,  |c [2016] 
264 4 |c ©2016 
300 |a 333 stran :  |b ilustrace (převážně barevné), portréty, plány, faksimile ;  |c 24 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
504 |a Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík 
648 7 |a 13.-21. století  |7 ch757063  |2 czenas 
650 0 7 |a architektura  |x au  |7 psh117  |2 psh 
650 0 7 |a budovy  |x au  |7 psh126  |2 psh 
650 0 7 |a historické stavby  |x au  |7 psh162  |2 psh 
650 0 7 |a památkové objekty  |x au  |7 psh183  |2 psh 
651 7 |a České Budějovice (Česko)  |7 ge131699  |2 czenas 
655 7 |a přehledy  |7 fd133202  |2 czenas 
655 7 |a obrazové publikace  |7 fd132947  |2 czenas 
700 1 |a Augustin, Martin,  |d 1972-  |7 mzk2004208447  |4 aut 
700 1 |a Erbanová, Eva,  |d 1976-  |7 xx0072426  |4 aut 
700 1 |a Lavička, Roman,  |d 1974-  |7 xx0007520  |4 aut 
700 1 |a Müller, Jan,  |d 1952-  |7 xx0064524  |4 aut 
700 1 |a Šilhan, Milan,  |d 1976-  |7 xx0072421  |4 aut 
910 |a ABA013  |b A 53289