Slavné stavby Českých Budějovic

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kovář, Daniel, 1975- (Author, Editor)
Other Authors: Augustin, Martin, 1972- (Author)
Erbanová, Eva, 1976- (Author)
Lavička, Roman, 1974- (Author)
Müller, Jan, 1952- (Author)
Šilhan, Milan, 1976- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: [Praha] : Foibos Books, s.r.o., 2016
Genre/form:přehledy
obrazové publikace
ISBN:978-80-87073-84-1
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Description
Physical Description:333 stran : ilustrace (převážně barevné), portréty, plány, faksimile ; 24 cm
Bibliography:Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
Edition:1. vydání v českém jazyce