Microbial control and food preservation : theory and practice

"This edited volume provides up-to-date information on recent advancements made in the field of food preservation to enhance microbiological safety and quality. Chapters from experts in the field cover new and emerging alternative food preservation techniques and highlight their potential appli...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři: Juneja, Vijay K., 1956- (Editor) 
Dwivedi, Hari P. (Editor)
Sofos, John Nikolaos, 1948- (Editor) 
Korporace: SpringerLink (online služba) (Distributor) 
Médium: E-kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: New York, NY : Springer, 2017
Edice:Food microbiology and food safety
Žánr/forma:kolektivní monografie
elektronické knihy
ISBN:978-1-4939-7556-3
978-1-4939-7554-9
9781493975549
Témata:
On-line přístup:Plný text
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka

Internet

Plný text
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura