The Chemistry of frozen vegetables

This Brief presents a chemical perspective on frozen vegetables, also known as “ready-to-use” foods. It elucidates the chemical properties and modifications of vegetables from harvest and treatment to the end of their long shelf-life. Particular attention is given to the microbiological colonization...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Steinka, Izabela (Autor)
Další autoři: Barone, Caterina (Autor)
Parisi, Salvatore, 1970- (Autor) 
Micali, Marina (Autor)
Korporace: SpringerLink (online služba) (Distributor) 
Médium: E-kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: Cham : Springer, 2017
Edice:SpringerBriefs in molecular science
Chemistry of foods (Springer)
Žánr/forma:kolektivní monografie
elektronické knihy
ISBN:978-3-319-53932-4
978-3-319-53930-0
Témata:
On-line přístup:Plný text
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka

Internet

Plný text
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura