Fundamentals of cheese science

This book provides comprehensive coverage of the scientific aspects of cheese, emphasizing fundamental principles. The book's updated 22 chapters cover the chemistry and microbiology of milk for cheesemaking, starter cultures, coagulation of milk by enzymes or by acidification, the microbiology...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Fox, P. F. (Autor) 
Další autoři: Guinee, Timothy P. (Autor)
Cogan, Timothy M. (Autor)
McSweeney, P. L. H. (Autor) 
Korporace: SpringerLink (online služba) (Distributor) 
Médium: E-kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: New York: Springer, 2017
Žánr/forma:kolektivní monografie
elektronické knihy
ISBN:978-1-4899-7681-9
978-1-4899-7679-6
Témata:
On-line přístup:Plný text
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka

Internet

Plný text
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura