Potato staple food processing technology

This book introduces readers to volatile compounds of staple foods, while also systematically highlighting the processing technologies of potato staple foods, which will be of great importance in promoting the virtuous circle and structural upgrading of Potato consumption patterns are gradually chan...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Mu, Taihua (Autor)
Další autoři: Sun, Hongnan (Autor)
Liu, Xingli (Autor)
Korporace: SpringerLink (online služba) (Distributor) 
Médium: E-kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: Singapore : Springer Singapore, 2017
Edice:SpringerBriefs in food, health, and nutrition
Žánr/forma:kolektivní monografie
elektronické knihy
ISBN:978-981-10-2833-5
978-981-10-2832-8
Témata:
On-line přístup:Plný text
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka

Internet

Plný text
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura