Chemistry and hygiene of food additives
This brief addresses important aspects of food additives. Through four chapters, the authors describe the chemistry of food additives, the regulatory classification of additives on a large-scale, the risks involved in using chemicals for food preparation - including implications this has on food hyg...
Uloženo v:
Hlavní autor: |
Laganà, Pasqualina
(Autor) |
---|---|
Další autoři: |
Avventuroso, Emanuela
(Autor) Romano, Giovanni (Autor) Gioffré, Maria Eufemia (Autor) Patanè, Paolo (Autor) Parisi, Salvatore, 1970- (Autor) Moscato, Umberto (Autor) Delia, Santi (Autor) |
Korporace: |
SpringerLink (online služba)
(Distributor) |
Médium: | E-kniha |
Jazyk: | angličtina |
Vydáno: |
Cham :
Springer,
2017
|
Edice: | SpringerBriefs in molecular science
Chemistry of foods (Springer) |
Žánr/forma: | kolektivní monografie elektronické knihy |
ISBN: | 978-3-319-57042-6 978-3-319-57041-9 |
Témata: | |
On-line přístup: | Plný text |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|