Chemistry and hygiene of food additives

This brief addresses important aspects of food additives. Through four chapters, the authors describe the chemistry of food additives, the regulatory classification of additives on a large-scale, the risks involved in using chemicals for food preparation - including implications this has on food hyg...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Laganà, Pasqualina (Autor)
Další autoři: Avventuroso, Emanuela (Autor)
Romano, Giovanni (Autor)
Gioffré, Maria Eufemia (Autor)
Patanè, Paolo (Autor)
Parisi, Salvatore, 1970- (Autor) 
Moscato, Umberto (Autor)
Delia, Santi (Autor)
Korporace: SpringerLink (online služba) (Distributor) 
Médium: E-kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: Cham : Springer, 2017
Edice:SpringerBriefs in molecular science
Chemistry of foods (Springer)
Žánr/forma:kolektivní monografie
elektronické knihy
ISBN:978-3-319-57042-6
978-3-319-57041-9
Témata:
On-line přístup:Plný text
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka

Podobné jednotky