CRC handbook of fruit set and development

Different phases of fruit development and utilization have been treated in many textbooks, reviews, and a host of scientific and professional papers. This seems, however, to be the first attempt to bring together case histories of so many different fruits and to present a balanced account of the who...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři: Monselise, Shaul P., 1920-1986 (Editor) 
Korporace: Taylor & Francis eBooks (online služba) (Distributor) 
Médium: E-kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: Boca Raton ; London ; New York : CRC Press is an imprint of the Taylor & Francis group, 2018
Žánr/forma:příručky
elektronické knihy
ISBN:978-1-351-07304-2
978-1-315-89394-5
9780849332609
0849332605
Témata:
On-line přístup:Plný text
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
LEADER 02613cam a22005177i 4500
001 001814160
003 CZ PrSTK
005 20200527154711.0
006 m f d
007 cr nn 008mamaa
008 180706t20181986xxuad b 001 0 eng d
020 |a 978-1-351-07304-2  |q (elektronická kniha) 
020 |z 978-1-315-89394-5  |q (vázáno) 
020 |z 9780849332609  |z 0849332605 
040 |a ABA013  |b cze  |e rda 
044 |a xxu  |a xxk 
072 7 |a 63  |x Zemědělství a příbuzné oblasti vědy a techniky  |2 Konspekt  |9 24 
080 |a 634.1/.8.076  |2 MRF 
080 |a 581.47  |2 MRF 
080 |a 631.53.04  |2 MRF 
080 |a 581.1  |2 MRF 
080 |a (035)  |2 MRF 
080 |a (0.034.2:08)  |2 MRF 
245 0 0 |a CRC handbook of fruit set and development /  |c editor Shaul P. Monselise 
246 1 4 |a Handbook of fruit set and development 
264 1 |a Boca Raton ;  |a London ;  |a New York :  |b CRC Press is an imprint of the Taylor & Francis group,  |c 2018 
264 4 |c ©1986 
300 |a 1 online zdroj (568 stran) :  |b ilustrace, grafy 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a počítač  |b c  |2 rdamedia 
338 |a online zdroj  |b cr  |2 rdacarrier 
500 |a Původní datum copyrightu v roce 1986, v roce 2018 vydána elektronická verze. 
504 |a Obsahuje bibliografie a rejstřík 
520 |a Different phases of fruit development and utilization have been treated in many textbooks, reviews, and a host of scientific and professional papers. This seems, however, to be the first attempt to bring together case histories of so many different fruits and to present a balanced account of the whole period from set to harvest. Postharvest physiology, which has been in the centre of the picture in many former books, is at the bored line of the subject matter of this book, and has not been fully covered, except in a few cases. For this reason, two separate chapters deal with physiological and pathological aspects of fruit life after harvest. 
650 0 7 |a ovoce  |x pp  |7 psh8649  |2 psh 
650 0 7 |a setí  |x ze  |7 psh13267  |2 psh 
650 0 7 |a sklizeň  |x ze  |7 psh13268  |2 psh 
650 0 7 |a fyziologie rostlin  |x bi  |7 psh759  |2 psh 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
710 2 |a Taylor & Francis eBooks (online služba)  |7 ntk20191031486  |4 dst 
700 1 |a Monselise, Shaul P.,  |d 1920-1986  |7 ntk20201074386  |4 edt 
776 0 8 |i Tištěné vydání:  |t CRC handbook of fruit set and development  |z 978-1-315-89394-5 
856 4 0 |u https://www.taylorfrancis.com/books/9781351073042  |y Plný text 
910 |a ABA013 
950 |a Taylor & Francis  |b 2018