Voda v pohybu - úžas v nás : pozorování a pokusy

Obrázky, fotografie a komentáře názorně přibližují a vysvětlují nejrůznější jevy spjaté s vodou.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Wilkens, Andreas, 1955- (Author)
Other Authors: Dreiseitl, Herbert, 1955- (Author)
Greene, Jennifer, 1945- (Author)
Jacobi, Michael, 1949- (Author)
Liess, Christian, 1941- (Author)
Schwenk, Wolfram, 1942-2014 (Author)
Kožíšková, Yveta (Translator)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Malvern, 2017
Genre/form:příručky
ISBN:978-80-7530-069-0
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Status Sublibrary Description Location LCC Callnumber Old Callnumber
Open stacks; for loan NTK collection 6th floor, shelf 6A/043 GB671 .W55124 2017 B 17953
On permanent loan UCT departments 217 ÚTVP V 217-1706