Krajina jako dílo : barokní krajinou od Mikulova po Znojmo

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Svoboda, František, 1979- (Autor)
Další autoři: Homola, Aleš, 1975- (Autor)
Czajkowski, Petr, 1969- (Autor)
Markel, Martin, 1968- (Autor)
Ponešová, Barbora, 1974- (Autor)
Demovičová, Barbora, 1995- (Ilustrátor)
Médium: Kniha
Jazyk:čeština
Vydáno: Brno : Národní památkový ústav, územní odborné pracoviště v Brně, Vysoké učení technické, Masarykova univerzita, 2016
Žánr/forma:sborníky
ISBN:978-80-87967-08-9
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura
Volný výběr, k vypůjčení  Požadavek Fond NTK 6.NP, regál 6A/027 DB2500 .J555 S86 2016 A 52641