Krajina jako dílo : barokní krajinou od Mikulova po Znojmo

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Svoboda, František, 1979- (Author)
Other Authors: Homola, Aleš, 1975- (Author)
Czajkowski, Petr, 1969- (Author)
Markel, Martin, 1968- (Author)
Ponešová, Barbora, 1974- (Author)
Demovičová, Barbora, 1995- (Illustrator)
Format: Book
Language:Czech
Published: Brno : Národní památkový ústav, územní odborné pracoviště v Brně, Vysoké učení technické, Masarykova univerzita, 2016
Genre/form:sborníky
ISBN:978-80-87967-08-9
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 02522cam a2200553 i 4500
001 000976143
003 CZ PrSTK
005 20170524091158.0
007 ta
008 170302s2016 xr ab e 000 0 cze d
020 |a 978-80-87967-08-9  |q (vázáno) 
040 |a KLG001  |b cze  |d ABA013  |e rda 
043 |a e-xr---  |b e-xr-mr  |b e-xr-jm  |2 czenas 
045 |a t-x- 
050 4 |a DB2500.J555  |b S86 2016 
072 7 |a 911  |x Obecná geografie. Systematická geografie  |2 Konspekt  |9 7 
080 |a 911.53(437.32-13)(437.322)(082)  |2 MRF 
080 |a 316.72/.75(437.32-13)(437.322)(082)  |2 MRF 
080 |a 72.034.7(437.32-13)(437.322)(082)  |2 MRF 
100 1 |a Svoboda, František,  |d 1979-  |7 mzk2004257417  |4 aut 
245 1 0 |a Krajina jako dílo :  |b barokní krajinou od Mikulova po Znojmo /  |c autoři textů František Svoboda, Aleš Homola, Petr Czajkowski, Martin Markel, Barbora Ponešová ; ilustrace Barbora Demovičová 
246 3 0 |a Barokní krajinou od Mikulova po Znojmo 
250 |a Vydání první 
264 1 |a Brno :  |b Národní památkový ústav, územní odborné pracoviště v Brně,  |b Vysoké učení technické,  |b Masarykova univerzita,  |c 2016 
300 |a 347 stran :  |b ilustrace (převážně barevné), mapy ;  |c 24 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a 500 výtisků 
500 |a Vydáno ve spolupráci s Vysokým učením technickým v Brně, Fakultou architektury a Masarykovou univerzitou, Ekonomicko-správní a Filozofickou fakultou 
504 |a Obsahuje bibliografie a bibliografické odkazy 
648 7 |a 16.-20. století  |7 ch757031  |2 czenas 
650 0 7 |a kulturní krajiny  |x gr  |7 psh4400  |2 psh 
650 0 7 |a kultura  |x so  |7 psh9735  |2 psh 
650 0 7 |a společnost  |x so  |7 psh9582  |2 psh 
650 0 7 |a baroko  |x um  |7 psh11644  |2 psh 
650 0 7 |a architektura  |x au  |7 psh117  |2 psh 
651 7 |a Morava jižní (Česko)  |7 ge130073  |2 czenas 
651 7 |a Mikulov (Břeclav, Česko : oblast)  |7 ge130006  |2 czenas 
651 7 |a Jaroslavice (Znojmo, Česko : oblast)  |7 ge725616  |2 czenas 
651 7 |a Znojmo (Česko : oblast)  |7 ge131457  |2 czenas 
655 7 |a sborníky  |7 fd163935  |2 czenas 
700 1 |a Homola, Aleš,  |d 1975-  |7 mzk2006342918  |4 aut 
700 1 |a Czajkowski, Petr,  |d 1969-  |7 mzk2013765419  |4 aut 
700 1 |a Markel, Martin,  |d 1968-  |7 jn20011018921  |4 aut 
700 1 |a Ponešová, Barbora,  |d 1974-  |7 mzk2013740697  |4 aut 
700 1 |a Demovičová, Barbora,  |d 1995-  |7 ntk2017953311  |4 ill 
910 |a ABA013  |b A 52641