Krajina jako dílo : barokní krajinou od Mikulova po Znojmo

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Svoboda, František, 1979- (Author)
Other Authors: Homola, Aleš, 1975- (Author)
Czajkowski, Petr, 1969- (Author)
Markel, Martin, 1968- (Author)
Ponešová, Barbora, 1974- (Author)
Demovičová, Barbora, 1995- (Illustrator)
Format: Book
Language:Czech
Published: Brno : Národní památkový ústav, územní odborné pracoviště v Brně, Vysoké učení technické, Masarykova univerzita, 2016
Genre/form:sborníky
ISBN:978-80-87967-08-9
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Description
Item Description:500 výtisků
Vydáno ve spolupráci s Vysokým učením technickým v Brně, Fakultou architektury a Masarykovou univerzitou, Ekonomicko-správní a Filozofickou fakultou
Physical Description:347 stran : ilustrace (převážně barevné), mapy ; 24 cm
Bibliography:Obsahuje bibliografie a bibliografické odkazy
Edition:Vydání první