Aplikovaná telematika

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Janota, Aleš, 1963- (Author)
Other Authors: Franeková, Mária (Author)
Holečko, Peter, 1981- (Author)
Hrbček, Jozef (Author)
Pirník, Rastislav (Author)
Přibyl, Ondřej, 1976- (Author)
Přibyl, Pavel, 1947- (Author)
Spalek, Juraj (Author)
Šimák, Vojtech, 1980- (Author)
Vestenický, Peter (Author)
Format: Book
Language:Slovak
Czech
Published: Žilina : Žilinská univerzita v Žiline : EDIS - vydavateľské centrum Žilinskej univerzity, 2015
Genre/form:učebnice vysokých škol
ISBN:978-80-554-1037-1
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Status Sublibrary Description Location LCC Callnumber Old Callnumber
Open stacks; for loan NTK collection 4th floor, shelf 4B/163 TE228 .3 .J36 2015 A 52501