Měření a řízení v potravinářských a biotechnologických výrobách : technologie potravin

Uloženo v:
Hlavní autoři: Kadlec, Karel, 1938- (Autor), Kmínek, Miloš, 1941- (Autor), Kadlec, Pavel, 1940- (Autor)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Ostrava : KEY Publishing s.r.o., 2015
Žánr/forma:kolektivní monografie
ISBN:978-80-7418-232-7
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC Signatura Stará Signatura
Volný výběr, k vypůjčeníVypůjčeno do: 4.4.2019  Rezervovat Fond NTK 3.NP, regál 3B/191 TP372 .8 .K33 2015 a A 53064 a
Volný výběr, nepůjčuje se Fond NTK 3.NP, regál 3B/191 TP372 .8 .K33 2015 A 53064
Jen pro VŠCHT, nepůjčuje se VŠCHT ústavy 319 ÚB
Jen pro VŠCHT, nepůjčuje se VŠCHT ústavy 217 ÚTVP 217-1809
Jen pro VŠCHT, nepůjčuje se VŠCHT ústavy 409 ÚCHI
Jen pro VŠCHT, nepůjčuje se VŠCHT ústavy 319 ÚB
Jen pro VŠCHT, nepůjčuje se VŠCHT ústavy 321 ÚSC 21:22/16
Jen pro VŠCHT, nepůjčuje se VŠCHT ústavy 321 ÚSC 21:20/16
Jen pro VŠCHT, nepůjčuje se VŠCHT ústavy 321 ÚSC 21:21/16
Trvale vypůjčeno VŠCHT ústavy 111 ÚOT 448/16 H 4
Trvale vypůjčeno VŠCHT ústavy 111 ÚOT 447/16 H 4