Masked mycotoxins in food : formation, occurrence and toxicological relevance

The first book to cover this fast developing field, Masked Mycotoxins in Food will provide a full overview of the issues relating to the toxicology of masked mycotoxins present in food products. Mycotoxins are naturally occurring chemicals produced by moulds that can grow on crops and foodstuffs. Ma...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři: Dall'Asta, Chiara (Editor)
Berthiller, F. (Franz) (Editor)
Korporace: Royal Society of Chemistry (Great Britain)
Médium: E-kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: [Cambridge] : Royal Society of Chemistry, 2015
Edice:Issues in toxicology ; 24.
Žánr/forma:elektronické knihy
ISBN:9781782622574
1782622578
9781782627593
1782627596
9781849739726
1849739722
Témata:
On-line přístup:Plný text
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka

Internet

Plný text
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura