Phenolic compounds in food and their effects on health : developed from a symposium sponsored by the Division of Agricultural and Food Chemistry of the American Chemical Society at the Fourth Chemical Congress of North America (202nd National Meeting of the American Chemical Society), New York, N.Y., August 25-30, 1991

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři: Huang, Mou-Tuan, 1935-
Lee, Chang Y., 1935-
Ho, Chi-Tang, 1944-
Korporace: American Chemical Society. Division of Agricultural and Food Chemistry
American Chemical Society. Meeting
American Chemical Society (Distributor) 
Konference: Chemical Congress of North America (4th : 1991 : New York, N.Y.)
Médium: E-kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: Washington, DC : American Chemical Society, 1992
Edice:ACS symposium series
ACS symposium series
Žánr/forma:elektronické knihy
ISBN:9780841213630
0841213631
9780841213623
0841213623
0841224757
9780841224759
0841224765
9780841224766
On-line přístup:Plný text
Plný text
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka

Internet

Plný text
Plný text
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura