Mass spectrometry and nutrition research

This book for students, teachers and researchers focuses on the contribution of mass spectrometry to the advancement of nutrition research.

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři: Fay, Laurent-Bernard (Editor)
Kussmann, Martin (Editor)
Packer, Nicolle (Přispěvatel) 
Corradini, Claudio (Přispěvatel)
Kuksis, Arnis (Přispěvatel)
Dolnikowski, Gregory (Přispěvatel)
Wolfender, Jean-Luc (Přispěvatel)
Matthews, Dwight (Přispěvatel)
Oresic, Matej (Přispěvatel)
German, Bruce (Přispěvatel)
Belton, P. S. (Přispěvatel)
Downey, Gerry (Přispěvatel)
Médium: Program
Jazyk:angličtina
Vydáno: Cambridge, Royal Soc. of Chemistry, 2010
Edice:RSC Food analysis monographs
Žánr/forma:elektronické knihy
ISBN:9781849730921
184973092X
Témata:
On-line přístup:Online verze
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
Popis
Shrnutí:This book for students, teachers and researchers focuses on the contribution of mass spectrometry to the advancement of nutrition research.
Popis jednotky:Epublication based on: 9781849730365
Fyzický popis:360 s. : 66 b&w, il.
Médium:PDF: Adobe PDF.
Přístup:Přístup pouze z domény vscht.cz