Výroba nápojů z ovoce

Praktická příručka informuje o výrobě různých druhů nápojů z běžného domácího ovoce. Seznamuje s technologickým postupem a potřebným zařízením pro výrobu ovocných nezkvašených šťáv a moštů, ovocných sirupů, vín, destilátů a lihovin. Při výkladu přihlíží k zachování nutriční a biologické hodnoty, k s...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Uher, Jiří (Author) 
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : SNTL, 1975
Series:Řada potrav. literatury
Genre/form:příručky
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Cover Image
Description
Summary:Praktická příručka informuje o výrobě různých druhů nápojů z běžného domácího ovoce. Seznamuje s technologickým postupem a potřebným zařízením pro výrobu ovocných nezkvašených šťáv a moštů, ovocných sirupů, vín, destilátů a lihovin. Při výkladu přihlíží k zachování nutriční a biologické hodnoty, k senzorickým vlastnostem nápojů a k hygienickým požadavkům při výrobě
Item Description:Přehl. lit.
Věcný rejstřík
S obr., fot. a tb. v textu
Obálka a vazba: Jindřich Vodička
Physical Description:336 s.
Edition:1. vyd.