Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie = Food science + technology = Science + technologie alimentaire

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Korporace: International Union of Food Science and Technology
Schweizerische Gesellschaft für Lebensmittel-Wissenschaft und -Technologie.
International Union of Food Science and Technology.
Médium: Časopis
Jazyk:angličtina
francouzština
němčina
Vydáno: Zurich : Forster-Verlag AG, 1968
Amsterdam : Elsevier
Žánr/forma:časopisy
ISSN:0023-6438
Témata:
On-line přístup:Získat plný text
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka

Internet

Získat plný text
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura
Sklad, do studovny
Fond VŠCHT 2003 36 1-4 Sklad
Sklad, do studovny – Vypůjčeno do: 26.05.2003
Fond VŠCHT 2003 36 5-8 Sklad
Sklad, do studovny
Fond VŠCHT 2002 35 1-4 Sklad
Sklad, do studovny – Vypůjčeno do: 01.01.2002
Fond VŠCHT 2002 35 5-8 Sklad
Sklad, do studovny
Fond VŠCHT 2001 34 1-4 Sklad
Sklad, do studovny – Vypůjčeno do: 01.01.2001
Fond VŠCHT 2001 34 5-8 Sklad
Sklad, do studovny
Fond VŠCHT 2000 33 1-6 Sklad
Sklad, do studovny
Fond VŠCHT 1999 32 1-8 Sklad
Sklad, do studovny
Fond VŠCHT 1998 31 1-6 Sklad
Sklad, do studovny
Fond VŠCHT 1997 30 1-4 Sklad
Sklad, do studovny – Vypůjčeno do: 01.01.1997
Fond VŠCHT 1997 30 5-8 Sklad
Sklad, do studovny
Fond VŠCHT 1996 29 1-8 Sklad
Sklad, do studovny
Fond VŠCHT 1990 23 1-6 Sklad