Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie = Food science + technology = Science + technologie alimentaire
Uloženo v:
Korporace: | |
---|---|
Médium: | Časopis |
Jazyk: | angličtina francouzština němčina |
Vydáno: |
Zurich :
Forster-Verlag AG,
1968
Amsterdam : Elsevier |
Žánr/forma: | časopisy |
ISSN: | 0023-6438 |
Témata: | |
On-line přístup: | Získat plný text |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Internet
Získat plný textStav | Dílčí knihovna | Popis | Umístění | LCC signatura | Stará signatura |
---|---|---|---|---|---|
Sklad, do studovny
Požadavek |
Fond VŠCHT | 2003 36 1-4 | Sklad | ||
Sklad, do studovny
– Vypůjčeno do: 26.05.2003
Služby |
Fond VŠCHT | 2003 36 5-8 | Sklad | ||
Sklad, do studovny
Požadavek |
Fond VŠCHT | 2002 35 1-4 | Sklad | ||
Sklad, do studovny
– Vypůjčeno do: 01.01.2002
Služby |
Fond VŠCHT | 2002 35 5-8 | Sklad | ||
Sklad, do studovny
Požadavek |
Fond VŠCHT | 2001 34 1-4 | Sklad | ||
Sklad, do studovny
– Vypůjčeno do: 01.01.2001
Služby |
Fond VŠCHT | 2001 34 5-8 | Sklad | ||
Sklad, do studovny
Požadavek |
Fond VŠCHT | 2000 33 1-6 | Sklad | ||
Sklad, do studovny
Požadavek |
Fond VŠCHT | 1999 32 1-8 | Sklad | ||
Sklad, do studovny
Požadavek |
Fond VŠCHT | 1998 31 1-6 | Sklad | ||
Sklad, do studovny
Požadavek |
Fond VŠCHT | 1997 30 1-4 | Sklad | ||
Sklad, do studovny
– Vypůjčeno do: 01.01.1997
Služby |
Fond VŠCHT | 1997 30 5-8 | Sklad | ||
Sklad, do studovny
Požadavek |
Fond VŠCHT | 1996 29 1-8 | Sklad | ||
Sklad, do studovny
Požadavek |
Fond VŠCHT | 1990 23 1-6 | Sklad |