Jednotné analytické metody : vejce a vaječné přípravky : A. vejce : B. vaječné přípravky : l.pro rychlou spotřebu : 2. zmražené : 3.sušené : 4. pro technické účely : C. vaječné skořápky

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : MPP, 1955
Series:Jednotné analytické metody
Genre/form:monografie
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Cover Image
LEADER 00901nam a22002294a 4500
001 000903275
003 CZ PrICT
005 20200509214800.0
008 970408s1955 xr f |||| 0 czeo
040 |a ABD 025  |b cze 
245 0 0 |a Jednotné analytické metody :  |b vejce a vaječné přípravky : A. vejce : B. vaječné přípravky : l.pro rychlou spotřebu : 2. zmražené : 3.sušené : 4. pro technické účely : C. vaječné skořápky 
260 |a Praha :  |b MPP,  |c 1955 
300 |a 155 s. 
490 1 |a Jednotné analytické metody ;  |v Č. 10 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
653 0 |a analytické metody 
653 0 |a vejce 
650 0 7 |a potraviny  |x pp  |7 psh8616  |2 psh 
830 0 |a Jednotné analytické metody 
910 |a ABD025 
996 |a 967  |b 3198007346  |c 57000127  |d 19570209  |f DAR  |g V Po 177  |l Sklad  |t 14 
996 |a VSCHT  |b 3198932207  |c 92240019  |d 19921211  |g V 549  |l 324 ÚKP  |s Rajchl, Aleš  |t 24