Nové trendy v kapalinové chromatografii a jejich využití v analýze piva a pivovarských surovin = New trends in liquid chromatography and their utilization in analysis of beer and brewery raw materials. Part 3. Comparison of HPLC and UHPLC determination of α- and β-acids. 3. Část, Porovnání HPLC a UHPLC stanovení α- a β-hořkých kyselin /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Jurková, Marie, 1956- (Author) 
Other Authors: Čejka, Pavel, 1951- (Author) 
Olšovská, Jana, 1971- (Author) 
Format: Article
Source document: Kvasný průmysl , Roč. 58, č. 6 (2012), s. 166-170
Language:Czech
English
Genre/form:články
ISSN:0023-5830
Subjects:
Online Access:Plný text
Resumé
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Cover Image

Internet

Plný text
Resumé
Status Sublibrary Description Location LCC Call number Old Call number
Regular loan
NTK collection Roč.58:č.1-6(2012) Closed Stack TP500 .K833 v.58 no.1-6 R 10489/53