Horký, zploštělý a přelidněný : proč potřebujeme zelenou revoluci

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Friedman, Thomas L., 1953-
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Academia, 2010
Series:XXI. století (Academia)ú
Genre/form:monografie
ISBN:978-80-200-1881-6
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 01393nam a2200421 a 4500
001 000674166
003 CZ PrSTK
005 20110906112620.0
008 100921s2010 xr f 001 0 cze d
015 |a cnb002127617 
020 |a 978-80-200-1881-6 
035 |a (OCoLC)697264946 
040 |a ABA001  |d ABA013  |b cze  |d OLA001 
041 1 |a cze  |h eng 
050 4 |a GE197  |b .F75 2010 
072 7 |a 504  |x Znečištění a poškození životního prostředí  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 504 
080 |a 502.17 
080 |a 32 
100 1 |a Friedman, Thomas L.,  |d 1953-  |7 vse2005315997 
245 1 0 |a Horký, zploštělý a přelidněný :  |b proč potřebujeme zelenou revoluci /  |c Thomas L. Friedman 
246 3 0 |a Proč potřebujeme zelenou revoluci 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Academia,  |c 2010 
300 |a 474 s. 
490 1 |a XXI. století ;  |v sv. 11 
500 |a V tiráži chybné č. edice (sv. 2) 
500 |a Obsahuje rejstřík 
500 |a Přeloženo z angličtiny 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
650 0 7 |a životní prostředí  |x bi  |7 psh971  |2 psh 
650 0 7 |a znečištění životního prostředí  |x bi  |7 psh1007  |2 psh 
650 0 7 |a ochrana životního prostředí  |x bi  |7 psh1024  |2 psh 
650 0 7 |a politika  |x pl  |7 psh8309  |2 psh 
765 0 |t Hot, flat, and crowded 
830 0 |a XXI. století (Academia)ú 
910 |a ABA013  |b A 47445