Rychlejší plynová chromatografie a její využití v pivovarství = Faster gas chromatography and its utilization in brewing. Part 3. - The determination of some low volatile beer flavours. 3. Část, Stanovení vybraných semivolatilních senzoricky aktivních látek v pivu /
Saved in:
Other Authors: | |
---|---|
Format: | Article |
Source document: | Kvasný průmysl , Roč. 55, č. 11-12 (2009), s. 304-309 |
Language: | Czech English |
Genre/form: | články |
ISSN: | 0023-5830 |
Subjects: | |
Online Access: | Plný text Resumé |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Internet
Plný text ResuméStatus | Sublibrary | Description | Location | LCC Call number | Old Call number |
---|---|---|---|---|---|
Regular loan
Place a Hold |
NTK collection | Roč. 55 (2009) č. 1+příl.,2-12+příl. | Closed Stack | TP500 .K833 v.55 no.1-12 | R 10489/48 |