Rychlejší plynová chromatografie a její využití v pivovarství = Faster gas chromatography and its use in brewing. Part 2. - The determination of high volatile beer flavours after headspace extraction. 2. Část, Stanovení vysoce těkavých senzoricky aktivních látek v pivu po extrakci headspace metodou /

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Horák, Tomáš, 1967- (Author) 
Čulík, Jiří, 1952- (Author) 
Jurková, Marie, 1956- (Author) 
Čejka, Pavel, 1951- (Author) 
Kellner, Vladimír, 1949-2022 (Author) 
Dvořák, Josef (Author)
Hašková, Danuša (Author) 
Format: Article
Source document: Kvasný průmysl , Roč. 55, č. 10 (2009), s. 268-272
Language:Czech
English
Genre/form:články
ISSN:0023-5830
Subjects:
Online Access:Plný text
Resumé
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Cover Image

Internet

Plný text
Resumé
Status Sublibrary Description Location LCC Call number Old Call number
Regular loan
NTK collection Roč. 55 (2009) č. 1+příl.,2-12+příl. Closed Stack TP500 .K833 v.55 no.1-12 R 10489/48