Dřevo & stavby

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Journal
Language:Czech
Published: Praha : Pro Vobis, 2009
Genre/form:časopisy
ISSN:1803-6996
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 01269nas a2200397 i 4500
001 000657583
003 CZ PrSTK
005 20200218153924.0
007 ta
008 090416c20099999xr br p 0 |cze||
015 |a cnb001926490 
022 |a 1803-6996  |l 1803-6996 
040 |a PNA001  |b cze  |d ABA013  |e rda 
050 4 |a TH1101  |b .D745 
072 7 |a 694  |x Dřevěné stavby. Tesařství. Truhlářství  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 694.1  |2 MRF 
080 |a (051)  |2 MRF 
210 1 |a Dřevo stavby 
222 0 |a Dřevo & stavby 
245 0 0 |a Dřevo & stavby 
246 3 |a Dřevo & stavby pro bydlení 
246 3 |a Dřevo a stavby 
246 3 |a Dřevostavby 
264 1 |a Praha :  |b Pro Vobis,  |c 2009- 
300 |a svazky 
310 |a 6x ročně 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
362 0 |a Roč. 1, č. 1 (břez.-dub. 2009)- 
500 |a Hřbetní podnázev: první časopis o využití dřeva v architektuře a bydlení 
588 |a Popsáno podle: roč. 11, č. 1 (2020) 
655 7 |a časopisy  |7 fd133947  |2 czenas 
650 0 7 |a dřevěné stavby montované  |x sp  |7 psh10315  |2 psh 
650 0 7 |a dřevostavby  |x st  |7 psh13697  |2 psh 
910 |a ABA013  |b R 15010  |c 12582  |r 2009-  |o 2020  |p váz.