Termogravimetrické stanovení vlhkosti v pivovarských surovinách = Termogravimetric determination of moisture in brewing raw materials. Part I. - Possibilities of utilizing the thermogravimetric method to determine the moisture in barley and malt. 1. Část, Možnosti uplatnění termogravimetrické metody při stanovení vlhkosti ječmene a sladu /

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Čulík, Jiří, 1952- (Author) 
Horák, Tomáš (Author)
Jurková, Marie (Author)
Čejka, Pavel (Author)
Kellner, Vladimír, 1949-2022 (Author) 
Format: Article
Source document: Kvasný průmysl , Roč. 54, č. 6 (2008), s. 174-180
Language:Czech
English
Genre/form:články
ISSN:0023-5830
Subjects:
Online Access:Plný text
Resumé
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Cover Image

Internet

Plný text
Resumé
Status Sublibrary Description Location LCC Call number Old Call number
Regular loan
NTK collection Roč. 54 (2008) č. 1-2+CD-ROM,3-12+Index Closed Stack TP500 .K833 v.54 no.1-12 R 10489/47