Fleischwirtschaft international : journal for meat production, processing and research

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Médium: Časopis
Jazyk:angličtina
Vydáno: Frankfurt am Main : Deutscher Fachverlag, 1987
Žánr/forma:časopisy
firemní časopisy
ISSN:0179-2415
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura
Volný výběr, nepůjčuje se
Fond NTK Vol.39:no.1(2024) 3.NP, Studovna časopisů, regál 3D/114
Volný výběr, nepůjčuje se
Fond NTK Vol.38:no.4(2023)+2 příl.
Příloha: 1. Sausage Report 2023, 2. Guide of the Belgian meat suppliers 2023
3.NP, Studovna časopisů, regál 3D/114
Volný výběr, nepůjčuje se
Fond NTK Vol.38:no.2(2023) 3.NP, Studovna časopisů, regál 3D/114
Volný výběr, nepůjčuje se
Fond NTK Vol.38:no.1(2023) 3.NP, Studovna časopisů, regál 3D/114
Volný výběr, nepůjčuje se
Fond NTK Vol.37:no.4(2022)+příl.
Příloha: Sausage Report 2022
3.NP, Studovna časopisů, regál 3D/114
Volný výběr, nepůjčuje se
Fond NTK Vol.37:no.1(2022) 3.NP, Studovna časopisů, regál 3D/114
Volný výběr, nepůjčuje se
Fond NTK Vol.36:no.4(2021)+příl.
Příloha: Sausage Report 2021
3.NP, Studovna časopisů, regál 3D/114
Volný výběr, nepůjčuje se
Fond NTK Vol.36:no.3(2021) 3.NP, Studovna časopisů, regál 3D/114
Volný výběr, nepůjčuje se
Fond NTK Vol.36:no.2(2021) 3.NP, Studovna časopisů, regál 3D/114
Volný výběr, nepůjčuje se
Fond NTK Vol.36:no.1(2021) 3.NP, Studovna časopisů, regál 3D/114