Fleischwirtschaft international : journal for meat production, processing and research
Uloženo v:
Médium: | Časopis |
---|---|
Jazyk: | angličtina |
Vydáno: |
Frankfurt am Main :
Deutscher Fachverlag,
1987
|
Žánr/forma: | časopisy firemní časopisy |
ISSN: | 0179-2415 |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Stav | Dílčí knihovna | Popis | Umístění | LCC signatura | Stará signatura |
---|---|---|---|---|---|
Volný výběr, nepůjčuje se
Služby |
Fond NTK | Vol.39:no.1(2024) | 3.NP, Studovna časopisů, regál 3D/114 | ||
Volný výběr, nepůjčuje se
Služby |
Fond NTK |
Vol.38:no.4(2023)+2 příl.
Příloha: 1. Sausage Report 2023, 2. Guide of the Belgian meat suppliers 2023
|
3.NP, Studovna časopisů, regál 3D/114 | ||
Volný výběr, nepůjčuje se
Služby |
Fond NTK | Vol.38:no.2(2023) | 3.NP, Studovna časopisů, regál 3D/114 | ||
Volný výběr, nepůjčuje se
Služby |
Fond NTK | Vol.38:no.1(2023) | 3.NP, Studovna časopisů, regál 3D/114 | ||
Volný výběr, nepůjčuje se
Služby |
Fond NTK |
Vol.37:no.4(2022)+příl.
Příloha: Sausage Report 2022
|
3.NP, Studovna časopisů, regál 3D/114 | ||
Volný výběr, nepůjčuje se
Služby |
Fond NTK | Vol.37:no.1(2022) | 3.NP, Studovna časopisů, regál 3D/114 | ||
Volný výběr, nepůjčuje se
Služby |
Fond NTK |
Vol.36:no.4(2021)+příl.
Příloha: Sausage Report 2021
|
3.NP, Studovna časopisů, regál 3D/114 | ||
Volný výběr, nepůjčuje se
Služby |
Fond NTK | Vol.36:no.3(2021) | 3.NP, Studovna časopisů, regál 3D/114 | ||
Volný výběr, nepůjčuje se
Služby |
Fond NTK | Vol.36:no.2(2021) | 3.NP, Studovna časopisů, regál 3D/114 | ||
Volný výběr, nepůjčuje se
Služby |
Fond NTK | Vol.36:no.1(2021) | 3.NP, Studovna časopisů, regál 3D/114 |