De la production de la viande et de ses conséquences dans l' économie rurale

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Poirson, Ch.,
Format: Book
Language:French
Published: Paris : Berger-Levrault et C-ie, 1883
Series:Conseils aux cultivateurs
Genre/form:výzkumné zprávy
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
EOD:
LEADER 01276cam a22003017i 4500
001 000611558
003 CZ PrSTK
005 20160926100606.0
008 011130s1883 fr f 000 fre|
040 |a ABA013  |b cze  |e rda 
072 7 |a 094.5  |x Tisky (19. století)  |2 Konspekt  |9 12 
072 7 |a 63  |x Zemědělství a příbuzné oblasti vědy a techniky  |2 Konspekt  |9 24 
080 |a 63(047.31)  |2 MRF 
100 1 |a Poirson, Ch., 
245 1 3 |a De la production de la viande et de ses conséquences dans l' économie rurale /  |c Conférence par Ch. Poirson fils 
264 1 |a Paris :  |b Berger-Levrault et C-ie,  |c 1883 
300 |a 35 stran ;  |c 25 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Conseils aux cultivateurs 
561 |a Na titulní straně kulaté razítko Bibliothek der k. k. technischen Hochschulen in Prag - Knihovna c. k. vysokých škol technických v Praze  |5 CZ-PrSTK 
563 |a Brožura v šedivé obálce, na přední straně identifikační údaje  |5 CZ-PrSTK 
655 7 |a výzkumné zprávy  |7 fd131869  |2 czenas 
650 0 7 |a zemědělství  |x ze  |7 psh13220  |2 psh 
830 0 |a Conseils aux cultivateurs 
910 |a ABA013  |b L 506 
996 |a HF  |b HF611558  |d 19500101  |g L 506  |l Trezor HF  |t 82