Allgemeinverständliche Anleitung zur Verfertigung des Weins : Wegen der allgemeinen Nützlichkeit wurde diese Abhandlung von der französischen Regierung unentgeltlich in alle weinbauenden Departments vertheilt

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Cadet de Vaux, Antoine-Alexis, 1743-1828 (Autor) 
Unifikovaný název:Instruction sur l'art de faire le vin. Německy
Další autoři: Chaptal, Jean-Antoine, 1756-1832 (Dedikant) 
Heerbrand, Jakob Friedrich, 1742-1812 (Nakladatel, vydavatel) 
Korporace: Jakob Friedrich Heerbrandt (firma) (Nakladatel, vydavatel) 
Královské technické české stavovské učiliště (Praha, Česko) (Dřívější majitel) 
Médium: Kniha
Jazyk:němčina
Vydáno: Tübingen : bey Jacob Friedrich Heerbrandt, 1801
Žánr/forma:příručky
Témata:
On-line přístup:Digitalizovaný exemplář souvisejícího originálu (British Library - Google Knihy)
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
Buďte první, kdo okomentuje tento záznam!
Nejprve se musíte přihlásit.