Allgemeinverständliche Anleitung zur Verfertigung des Weins : Wegen der allgemeinen Nützlichkeit wurde diese Abhandlung von der französischen Regierung unentgeltlich in alle weinbauenden Departments vertheilt

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Cadet de Vaux, Antoine-Alexis, 1743-1828 (Author) 
Uniform Title:Instruction sur l'art de faire le vin. Německy
Other Authors: Chaptal, Jean-Antoine, 1756-1832 (Dedicatee) 
Heerbrand, Jakob Friedrich, 1742-1812 (Publisher) 
Corporate Author: Jakob Friedrich Heerbrandt (firma) (Publisher) 
Královské technické české stavovské učiliště (Praha, Česko) (Former owner) 
Format: Book
Language:German
Published: Tübingen : bey Jacob Friedrich Heerbrandt, 1801
Genre/form:příručky
Subjects:
Online Access:Digitalizovaný exemplář souvisejícího originálu (British Library - Google Knihy)
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Internet

Digitalizovaný exemplář souvisejícího originálu (British Library - Google Knihy)
Status Sublibrary Description Location LCC Callnumber Old Callnumber
Reference only - rare item  Place a Hold Historical collection Safe of HC C 299