Stabilita a kmitání sendvičových desek

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kovařík, Václav, 1930- (Author)
Other Authors: Šlapák, Pavel (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Academia, 1973
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 00718nam a2200241 a 4500
001 000407022
003 CZ PrSTK
005 20120104135548.0
008 030714s1973 xr a f 001 0 cze d
040 |a ABA013  |b cze 
041 0 |a cze  |b eng 
050 4 |a TA660.S3  |b K68 1973 
080 |a 624.073 
100 1 |a Kovařík, Václav,  |d 1930-  |7 jk01062510  |4 aut 
245 1 0 |a Stabilita a kmitání sendvičových desek /  |c Václav Kovařík, Pavel Šlapák 
260 |a Praha :  |b Academia,  |c 1973 
300 |a 391 s. :  |b il. 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík 
546 |a Resumé v angličtině 
700 1 |a Šlapák, Pavel  |7 jk01130433  |4 aut 
910 |a ABA013  |b 262522  |b 262766 
964 |a Desky sendvičové