Velký illustrovaný přírodopis všech tří říší. III, Botanika speciální /

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Janda, Jiří, 1865-1938 (Editor) 
Bayer, August, 1882-1942 (Author) 
Kavina, Karel, 1890-1948 (Author) 
Smotlacha, František, 1884-1956 (Author) 
Ambrož, Adolf, 1879-1935 (Author) 
Vilhelm, Jan, 1876-1931 (Author) 
Babor, Josef Florián, 1872-1951 (Author) 
Baborová-Čiháková, Marie Zdeňka, 1877-1937 (Author) 
Ježek, Bohuslav, 1877-1950 (Author) 
Klapálek, František, 1863-1919 (Author) 
Počta, Filip, 1859-1924 (Author) 
Šulc, Karel, 1872-1952 (Author) 
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Rašín : Ústřední nakladatelství a knihkupectví učitelstva českoslovanského v Praze, 1916
Genre/form:monografie
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
EOD:
Status Sublibrary Description Location LCC Callnumber Old Callnumber
Reference only - rare item  Place a Hold Historical collection Safe of HC 42051