Číslicové spracovanie signálov I

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mihalík, Ján, 1952- (Author) 
Format: Book
Language:Slovak
Published: Bratislava : Alfa, 1991
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Cover Image
LEADER 00784nam a2200229 a 4500
001 000153908
003 CZ PrSTK
005 20170410111020.0
008 920325s1991 xo slo
040 |a ABA013  |b cze 
050 4 |a TK5102.9  |b .M54 1988 
080 |a 621.39.037.37(075.8)  |2 undef 
080 |a 681.3:621.39(075.8)  |2 undef 
100 1 |a Mihalík, Ján,  |d 1952-  |7 xx0057065  |4 aut 
245 1 0 |a Číslicové spracovanie signálov I /  |c Ján Mihalík 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Bratislava :  |b Alfa,  |c 1991 
300 |a 218 s. 
500 |a Učeb. texty: Košice, VŠT, elektrotechn. f. 
910 |a ABA013  |b F 15634/1 
964 |a Signály - zpracování číslicové 
996 |a STK  |b 2660011250  |c 2511/92  |d 19920325  |f 12.00  |g F 15634/1 a  |v TK5102 .9 .M54 1988 a  |l 4.NP, regál 4D/073  |t 03