Microfoni a condensatore e loro calibrazione assoluta

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Franco, L.
Format: Book
Language:Italian
Published: Torino : IEN, 1982
Series:IEN ; no. 1977
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 00730nam a2200229 a 4500
001 000125798
003 CZ PrSTK
005 20130917102205.0
008 841029s1982 it f 000 0 ita d
040 |a ABA013  |b cze 
041 0 |a ita  |b eng 
080 |a 621.395.616:621.317.7.089.6 
100 1 |a Franco, L. 
245 1 0 |a Microfoni a condensatore e loro calibrazione assoluta /  |c L. Franco 
260 |a Torino :  |b IEN,  |c 1982 
300 |a s. 61-89 
490 0 |a IEN ;  |v no. 1977 
500 |a Repr. from: Rivista Italiana di Acustica, giugno 1982, Vol. 6, n. 2 
504 |a Obsahuje bibliografii 
546 |a Resumé též v angličtině 
910 |a ABA013  |b K 27891 
996 |a STK  |b 2660261925  |c 12634/84  |d 19841029  |f 42.00  |g K 27891  |l Sklad  |t 13