Malé dějiny filozofie

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Störig, Hans Joachim, 1915- (Author) 
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Zvon, 1992
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 00940nam a2200265 a 4500
001 000089887
003 CZ PrSTK
005 20170615094726.0
008 930323s1992 xr f 001 0 cze d
040 |a ABA013  |b cze 
041 1 |a cze  |h ger 
050 4 |a B99.C94  |b S76 1992 
080 |a 101.1 
100 1 |a Störig, Hans Joachim,  |d 1915-  |7 jn20001005169  |4 aut 
245 1 0 |a Malé dějiny filozofie /  |c Hans Joachim Störig 
250 |a 2. rozšíř. vyd. 
260 |a Praha :  |b Zvon,  |c 1992 
300 |a 559 s. 
500 |a Přeloženo z němčiny 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík 
765 0 |t Kleine Weltgeschichte der Philosophie in zwei Bänden 
910 |a ABA013  |b A 28744 
964 |a Filozofie - dějiny 
996 |a STK  |b 2660017753  |c 1166/93  |d 19930323  |f 98.00  |g A 28744  |v B99 .C94 S76 1992  |l 6.NP, regál 6A/021  |t 04 
996 |a STK  |b 2660583631  |c 1167/93  |d 19930323  |f 98.00  |g A 28744 a  |v B99 .C94 S76 1992 a  |l 6.NP, regál 6A/021  |t 04