Světové dějiny v kostce

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Dorazil, Otakar, 1889-1979 (Autor)
Médium: Kniha
Jazyk:čeština
Vydáno: Vimperk : Papyrus, 1992
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
LEADER 00558nam a2200217 a 4500
001 000083571
003 CZ PrSTK
005 20120511131041.0
008 920810s1992 xr 000 0 cze
040 |a ABA013  |b cze 
050 4 |a D23  |b .D67 1992 
LCC |a D23  |b .D67 1992 
080 |a 93/99 
100 1 |a Dorazil, Otakar,  |d 1889-1979  |7 jk01022735  |4 aut 
245 1 0 |a Světové dějiny v kostce /  |c Otakar Dorazil 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Vimperk :  |b Papyrus,  |c 1992 
300 |a 502 s. +  |e 1 příl. 
910 |a ABA013  |b A 28212 
964 |a Dějiny