Aplikace metody hraničních prvků v geotechnice : kandidátská disertační práce

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Jettmar, Josef, 1954- (Dissertant) 
Format: Manuscript
Language:Czech
Published: 1986
Genre/form:kandidátské disertace
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 00693ntm a2200205 a 4500
001 000043332
003 CZ PrSTK
005 20130318084527.0
008 890106s1986 xr f 000 0 cze d
040 |a ABA013  |b cze 
080 |a 519.6:624.13(043) 
100 1 |a Jettmar, Josef,  |d 1954-  |7 ntka172778  |4 dis 
245 1 0 |a Aplikace metody hraničních prvků v geotechnice :  |b kandidátská disertační práce /  |c Josef Jettmar 
260 |c 1986 
300 |a 203 l. 
500 |a Kand. dis. Praha, ČVUT, f. staveb. 
504 |a Obsahuje bibliografii 
655 7 |a kandidátské disertace  |7 fd186736  |2 czenas 
910 |a ABA013  |b K 43982 
996 |a STK  |b 2660369992  |c 211/89  |d 19890106  |f 200.00  |g K 43982 z  |l Sklad  |t 11