Handbuch Deutsche Demokratische Republik : Jubiläumsausgabe 1984

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Book
Language:German
Published: Leipzig : Bibliographisches Institut, 1984
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 00576nam a2200205 a 4500
001 000029894
003 CZ PrSTK
005 20071105100457.0
008 851022s1984 gw ||| | ger
040 |a ABA013  |b cze 
050 0 |a JN3971.5.A58  |b H36 1984 
LCC |a JN3971.5.A58  |b H36 1984 
080 |a 91(430.2)(035)  |2 undef 
245 0 0 |a Handbuch Deutsche Demokratische Republik :  |b Jubiläumsausgabe 1984 
250 |a 2. neubearb. Aufl. 
260 |a Leipzig :  |b Bibliographisches Institut,  |c 1984 
300 |a 744 s. 
910 |a ABA013  |b A 20144 
964 |a NDR - průvodce