Hmotnostní spektrometrie

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Vřešťál, Jan, 1939-
Format: Book
Language:Czech
Published: Brno : Masarykova univ., 1998
ISBN:80-210-1835-6
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 00794nam a2200265 a 4500
001 000020450
003 CZ PrSTK
005 20181203092619.0
008 980907s1998 xr cze
020 |a 80-210-1835-6 
040 |a ABA013  |b cze 
050 4 |a QD96.M3  |b H56 1998 
LCC |a Q1.A1  |b V74 1998 
080 |a 543.51(075.8)  |2 undef 
245 0 0 |a Hmotnostní spektrometrie /  |c Jan Vřešťál ... [et al.] 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Brno :  |b Masarykova univ.,  |c 1998 
300 |a 113 s. 
500 |a Učeb. texty: Brno, MU, f. přírodověd. 
650 0 7 |a hmotnostní spektrometrie  |x ch  |7 psh5705  |2 psh 
650 0 7 |a analytická chemie  |x ch  |7 psh5653  |2 psh 
700 1 |a Vřešťál, Jan,  |d 1939-  |7 ola2003188596 
910 |a ABA013  |b F 19742 
964 |a Spektrometrie hmotová