Parlament České republiky : poslanecká sněmovna

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Kindl, Vladimír, 1952- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Enigma, 1996
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 00851nam a2200277 a 4500
001 000019841
003 CZ PrSTK
005 20110221135109.0
008 980511s1996 xr cze
040 |a ABA013  |b cze 
050 4 |a JN2223  |b .P37 1996 
LCC |a DB2015  |b .P37 1996 
080 |a 328(437.1/.2)  |2 undef 
080 |a 342.532(437.1/.2)  |2 undef 
080 |a 725.11(437.1/.2)  |2 undef 
245 0 0 |a Parlament České republiky :  |b poslanecká sněmovna /  |c Vladimír Kindl ... [et al.] 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Enigma,  |c 1996 
300 |a 156 s. :  |b il. 
650 0 7 |a parlamentní instituce  |x pl  |7 psh8391  |2 psh 
650 0 7 |a historie  |x hi  |7 psh5042  |2 psh 
650 0 7 |a budovy  |x au  |7 psh126  |2 psh 
700 1 |a Kindl, Vladimír,  |d 1952-  |7 jn20000401336  |4 aut 
910 |a ABA013  |b B 12929 
964 |a Parlament České republiky