Sprechen Sie Deutsch? : učebnice němčiny pro střední a jazykové školy. Díl 1 /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dusilová, Doris (Author) 
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Polyglot, 1996
ISBN:80-901988-3-X
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 00969nam a2200253 a 4500
001 000016779
003 CZ PrSTK
005 20220413140108.0
008 961213s1996 xr ||| | cze
020 |a 80-901988-3-X 
040 |a ABA013  |b cze 
050 4 |a PF3129.C9  |b D87 1996 
080 |a 803.0(075.3) 
100 1 |a Dusilová, Doris  |7 jn20001103240  |4 aut 
245 1 0 |a Sprechen Sie Deutsch? :  |b učebnice němčiny pro střední a jazykové školy.  |n Díl 1 /  |c Doris Dusilová ... [et al.] 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Polyglot,  |c 1996 
300 |a 239, 10, 13 s. 
650 0 7 |a němčina  |x ja  |7 psh6753  |2 psh 
650 0 7 |a vyučovací pomůcky  |x pe  |7 psh8236  |2 psh 
910 |a ABA013  |b B 12647/1 
964 |a Němčina - učebnice 
996 |a STK  |b 2660404156  |c 5269/96  |d 19961213  |f 188.00  |g B 12647/1 a  |v PF3129 .C9 D87 1996 1 a  |l 6.NP, regál 6C/021  |t 04 
996 |a STK  |b 2660404157  |c 5268/96  |d 19961213  |f 188.00  |g B 12647/1  |v PF3129 .C9 D87 1996 1  |l 6.NP, regál 6C/021  |t 04