Zaniklé světy : Velký atlas archeologie

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Baset, 1995
Genre/form:encyklopedie
ISBN:80-901891-2-1
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 00879nam a2200313 a 4500
001 000013532
003 CZ PrSTK
005 20100113093802.0
008 950925s1995 xr cze
020 |a 80-901891-2-1 
040 |a ABA013  |b cze 
041 1 |a cze  |h eng 
050 4 |a CC70  |b .Z36 1995 
LCC |a CC70  |b .Z36 1995 
080 |a 902(031)  |2 undef 
080 |a 903(031)  |2 undef 
080 |a 93(031)  |2 undef 
245 0 0 |a Zaniklé světy :  |b Velký atlas archeologie 
250 |a 3. uprav. vyd. 
260 |a Praha :  |b Baset,  |c 1995 
300 |a 318 s. 
500 |a Pův. náz.: Past worlds the times atlas of archaelogy 
655 7 |a encyklopedie  |7 fd132201  |2 czenas 
650 0 7 |a archeologie  |x hi  |7 psh5149  |2 psh 
650 0 7 |a starověk  |x hi  |7 psh5053  |2 psh 
910 |a ABA013  |b B 12350 
964 |a Archeologie - encyklopedie 
964 |a Starověk - dějiny