Kronika dějin 20. století

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Bowman, John S. (Autor)
Médium: Kniha
Jazyk:čeština
Vydáno: Praha : Columbus, 1993
ISBN:80-901578-2-3
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
LEADER 00670nam a2200229 a 4500
001 000007663
003 CZ PrSTK
005 20110214152234.0
008 940124s1993 xr cze
020 |a 80-901578-2-3 
040 |a ABA013  |b cze 
041 1 |a cze  |h eng 
050 4 |a D422  |b .B69 1993 
080 |a 940.5  |2 undef 
100 1 |a Bowman, John S.  |4 aut 
245 1 0 |a Kronika dějin 20. století /  |c John S. Bowman 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Columbus,  |c 1993 
300 |a 280 s. 
910 |a ABA013  |k r  |b B 11965 
964 |a Dějiny světové - stol. 20 
996 |a STK  |b 2660070537  |c 541/94  |d 19940124  |f 990.00  |g B 11965  |v D422 .B69 1993  |l 6.NP, regál 6A/026  |t 04