Přeskočit na obsah
Toggle navigation
English
Odhlásit
Jednotné přihlášení NTK
Vše
Název
Autor
Předmětové heslo
LCC signatura
Stará signatura
ISBN/ISSN
Tag
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Hlavní strana
Publikace dané osoby
Parisi, Salvatore, 1970-
Biografické údaje:
Italský chemik, vysokoškolský pedagog a vědec. Práce z oboru.
Zdroj:
Micali, Maria - Fiorino, Marco - Parisi, Salvatore: The chemistry of thermal food processing procedures, 2016
ICCU, cit. 5. 10. 2016
LC (Names), cit. 5. 10. 2016
Další informace:
Publikace dané osoby
6
Publikace o dané osobě
0
Metadata
Podrobné výsledky >>
Food hygiene and applied food microbiology in an anthropological cross cultural perspective
Chemical profiles of industrial cow’s milk curds
Chemistry and hygiene of food additives
The Chemistry of frozen vegetables
Chemistry of the Mediterranean diet
Toxins and contaminants in Indian food products
Publikace dané osoby
×
Načítá se...