Dostálek, Pavel, 1963-
Podrobné výsledky >>
- Alergeny v pivu = Allergens in beer
- Alternativní metody pro zvýšení trvanlivosti nefiltrovaných piv v minipivovarech = Alternative methods for shelf life extension of unfiltered beers from microbreweries
- Biologicky aktivní látky chmele : disertační práce
- Cílené ovlivnění technologických vlastností pivovarské kvasinky : disertační práce
- Determination of phenolic compounds and their antioxidant capacity in barley, malt and beer Stanovení fenolových látek a jejich antioxidační kapacity v ječmeni, sladu a pivu
- Imunochemické stanovení ochratoxinu A ve víně a jeho aplikace = An immunochemical method for the determination of Ochratoxine A in the wine and its applications
- Nové způsoby zvýšení koloidní stability piva disertační práce
- Objektivní charakteristika chmelového aroma českých chmelů a chmelových výrobků Objective characterization of hop aroma of czech hop varieties and hop products
- Odstraňování kovů z roztoků pomocí biomasy : disertační práce
- Odstraňování kovů z roztoků pomocí biomasy : teze disertační práce
- Počítačové řízení minipivovaru VŠCHT Praha
- Polyfenoly ječmene a sladu a jejich antioxidační vlastnosti = Barley and malt polyphenols and their antioxidant properties
- Porovnání českých a čínských odrůd ječmene s ohledem na technologicky významné polyfenolové látky = A comparison of Czech and Chinese varieties of barley with regards to technologically important polyphenolic substances
- Praktické zkušenosti se zavedením stabilizace piva v provozu = Practical experience with installation of beer stabilization in operation
- Prenylované flavonoidy jako cenné biologicky aktivní látky chmele = Prenylated flavonoids as valuable biologically active compounds from hops
- Profilování českých chmelových odrůd prostřednictvím analýz α- a β-hořkých kyselin, silic a polyfenolů = Profilling of Czech Hop Varieties by Means of Analyses of α- and β-Bitter Acids, Essential Oils and Polyphenols
- Předpověď vzniku koloidního zákalu piva = Prediction of beer colloidal haze formation
- Racionální využití pivovarských surovin a odpadů
- Racionální využití pivovarských surovin a odpadů
- Sekvenace genomu spodní pivovarské kvasinky = Sequencing the genome of bottom brewer‘s yeast
- Sladařství : teorie a praxe výroby sladu
- Stabilizační prostředky pro zvýšení koloidní stability piva = Stabilizers for Increased Colloidal Stability of Beer
- Stanovení obsahu prenylflavonoidů ve chmelovém materiálu : certifikovaná metodika
- Stanovení prolaminů ječmene v pivu a pivovarských materiálech = Determination of Barley Prolamins in Beer and Brewing
- Stanovení prolaminů v pivovarských surovinách a potravinách Determination of prolamins in brewing raw materials and food
- Stanovení těžkých kovů v nápojích elektrochemicky Determination of heavy metals in beverages electrochemically
- Studium antioxidačních vlastností chmelových složek The study of antioxidant properties of hop compounds
- Studium přeměn sladových a chmelových polyfenolů ve vztahu k jejich antioxidačním účinků v pivovarském procesu Study of malt and hop polyphenols changes in relation to their antioxidant effects in brewing process
- Typizace českých chmelů z pohledu obsahu prenylflavonoidů = Classification of Czeh Hops According to their Contents of Prenylflavonoids
- Vliv kyselého máčení na technologické parametry sladu = The effect of acidic steeping on malt technological parameters
- Vliv technologických operací na obsah těkavých látek v kvašených nápojích : disertační práce
- Využití buněčné stěny pivovarské kvasinky Saccharomyces cerevisiae
- Využití odpadních pivovarských kvasnic The utilisation of brewer´s waste yeast
- Význam oxidu siřičitého v pivu = Significance of SO₂ in beer. Part 2: Methods for determination SO₂ in beer.
- Význam oxidu siřičitého v pivu = Significance of SO₂ in beer. Part 3: Factors which effect on production of sulphur dioxide during brewing fermentation.