Přeskočit na obsah
Toggle navigation
English
Odhlásit
Jednotné přihlášení NTK
Vše
Název
Autor
Předmětové heslo
LCC signatura
Stará signatura
ISBN/ISSN
Tag
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Hlavní strana
Publikace dané osoby
Štěrba, Karel, 1978-
Biografické údaje:
Narozen 29. 11. 1978 v Mladé Boleslavi. Ing., Ph.D., chemik a bioinženýr, zaměřuje se na pivovarnictví.
Zdroj:
Olšovská, Jana - Stěrba Karel ... [et al]: Senzorická analýza piva, 2017
www(Výzkumný ústav pivovarský a sladařský), cit. 9. 5. 2017
Další informace:
Publikace dané osoby
11
Publikace o dané osobě
0
Metadata
Podrobné výsledky >>
Filtration of beer - a review : Filtrace piva - review
Methods of evaluating of densory assessors - part 1 = Způsoby hodnocení senzorických posuzovatelů - část 1.
Metody pro ověřování autenticity odrůd chmele - účinný nástroj proti falzifikaci = Methods for verifying the authenticity of hops - an effective tool against falsification
Senzorická analýza piva
Senzorické stárnutí piva = Sensory beer aging
Srovnání různých metod stanovení oxidu uhličitého v pivu = Comparison of carbon dioxide determination measured by different methods
Vliv fluoru na zdraví zvířat a lidí = The Effect of Fluorine on Animal and Human Health
Výhody a nevýhody záměny helia jako nosného plynu v plynové chromatografii za vodík = Advantages and Disadvantages of Substitution of Helium as Carrier Gas in Gas Chromatography by Hydrogen. Part I. - Technical and Safety Aspects.
Výhody a nevýhody záměny hélia jako nosného plynu v plynové chromatografii za vodík = Advantages and Disadvantages of Substitution of Helium as Carrier Gas in Gas Chromatography by Hydrogen. Part II. - Retention Time and Selectivity.
Výhody a nevýhody záměny hélia jako nosného plynu v plynové chromatografii za vodík = Advantages and Disadvantages of Substitution of Helium as Carrier Gas in Gas Chromatography by Hydrogen. Part III. - Sample introduction and detectors.
Využití odpadních pivovarských kvasnic The utilisation of brewer´s waste yeast
Publikace dané osoby
×
Načítá se...